Translate

Шукати в цьому блозі

четвер, 19 липня 2018 р.


 Уривок з книги "Десертик"


Айлі вперлася об нього з новою силою. І тільки відкривши рота, щоб крикнути друзям, як Мітчел у ту ж саму мить зрозумів її наміри. Він одним рухом, притис її до себе, а вже через мить оволодів губами дівчини.
   Айлі від подиву розплющила широко очі. Проте, тепло поцілунку зробило своє діло, вона розтанула та зробилась піддатливою. Його губи такі м’які, гарячі – їм не можливо упиратись. Дівчина заплющила очі, і узяла у жменьки його футболку, цим самим притягуючи його до себе. Його руки і досі тримали її плечі, але через секунду його долоні інстинктивно подались на її потилицю, та ще міцніше притягли губи Айлі до себе. Він заплющив очі та зрозумівши, що Айлі не проти цього, він трохи знахабнів. Його язик, проникнув у її солодкий ротик та вирвав з її грудей задоволений стогін. Якщо б губи були не настільки зайняті, Мітчел залюбки посміхнувся її пориву. Айлі знайшла його язик своїм, і не на мить не уступала, вмілому поцілунку шотландця. Бажання обох розпалило поцілунок до масштабів пожежі. Швидкий. Ненаситний. Пристрасний. У цьому поцілунку було усе, що без слів демонструвало, як їм подобається це дійство. Айлі занадто голосно застогнала, і Мітчел ще сильніше оволодів її губами.
   Він навіть не гадав, як багато бажання сховано у цій дівчині. Скільки пристрасті. Він шаленів від її піддатливих, смачних, теплих та ніжних вуст. Айлі на смак наче найсолодший десерт, а її тіло пахне ваніллю, яка дурманить розум. Мітчел, легенько потягнув її нижню губи зубами, чим викликав у Айлі захват. Їхнє дихання стало важким, серця калатали немов навіжені,
а тіло пробивало легке тремтіння.
   Відірвавшись на мить від неймовірного поцілунку, Мітчел подивився в потемнілі очі Айлі. Вона теж не відривала свій погляд від нього. 

P.S. Мої кексики. 

Немає коментарів:

Дописати коментар